Директорот на ОТА на едукативно-дебатна средба #ЕВРОТОК

13.10.2022
OTA DCAF

slika1

12 октомври, 2022 година

Директорот на Оперативно-техничката агенција (ОТА), господинот Зоран Ангеловски беше говорник на едукативно-дебатна средба #ЕВРОТОК, во организација на ЕВРОТИНК-Центарот за европски стратегии во соработка со Женевскиот центар за управување со безбедносниот сектор (DCAF).

Тема на дискусијата беше комуникациската стратегија на Оперативно техничката агенција и напорите за зајакнување на довербата на граѓаните во безбедносниот сектор.

slika2slika3