Директорот на ОТА на средба со собраниската комисија

29.10.2018
Директорот на ОТА на средба со собраниска комисија

Директорот на новоформираната Оперативно-техничка агенција, Зоран  Ангеловски, денеска ќе има средба со членовите на собраниската Комисија за надзор над спроведувањето на посебната истражна мерка следење на комуникациите од страна на Министерството за внатрешни работи, Управата за финансиска полиција, Царинската управа и Министерството за одбрана.